Open in waze

Centraal gelegen kantoorruimte/handelspand te huur in hartje Beveren!

Vrasenestraat 11-13, 9120 Beveren

€ 3.500 p/m

Ref: K1144_K4

  • 320 m²
  • 320 m²
Het nieuwbouwproject "Residentie Midi" springt in het oog door de goede ligging in de winkelstraat van Beveren. Het pand op het gelijkvloers met een oppervlakte van 320,80m²  kan perfect dienst doen als kantoorruimte en zo het project tot een mooie mix maken van wonen en werken. Ook is er de mogelijkheid tot het aankopen of huren van garageboxen/autostaanplaatsen achteraan. Kopen van deze kantoorruimte is ook bespreekbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden in deze centraal  gelegen ruimte?
Contacteer ons voor meer informatie en/of een werfbezoek ter plaatse via telefoonnummer 03 376 20 20 of verhuur@homevast.be.

Interesse in deze eigendom?

Deel met anderen

Financieel

Nettoprijs
€ 3.500 per maand
Beschikbaarheid
Bij oplevering

Gebouw

Bewoonbare opp.
320,0 m²
Bouwjaar
2022
Verdieping(en)
5
Bebouwbare opp. hoofdgebouw
320,0 m²

Terrein

Perceel opp.
320,0 m²
Tuin
Nee

Indeling

Terras
Nee

Energie

Elektriciteitskeuring
Ja, conform

Interesse in deze eigendom?

Commercieel gelijkvloers te huur in Beveren

Beveren

Beveren ligt in het hart van het Waasland, pal tussen Sint-Niklaas en Antwerpen. Het is het grootste winkeldorp van Vlaanderen, waar er altijd wel iets te beleven valt. Ga een middagje shoppen in het centrum, ontspan op een terrasje aan de Grote Markt of kom op adem in het uitgestrekte kasteelpark van waterburcht Cortewalle. Bovendien draait het verenigingsleven hier op volle toeren. Er zijn tal van vrijetijdsorganisaties, van sportclubs tot culturele gezelschappen. Bent u ook een voetballiefhebber? Beveren is een fervente voetbalgemeente en al decennia lang de thuis van Waasland-Beveren.

Beveren