Open in waze

BEN-woning met 3 slpks in een groen binnengebied te Beveren!

Walhof 17, 9120 Beveren

€ 399.480

Ref: K1204_D004

  • 138 m²
  • 3
  • 10 m²
  • 2
Een gloednieuw project in een groen binnengebied in Beveren!
Vlakbij het centrum stuit je op nieuwbouwproject Oscar. In deze verborgen parel is het heerlijk rustig wonen in het groen.
Je vindt er 45 prachtig afgewerkte BEN-appartementen (BijnaEnergieNeutraal), waaronder 6 duplex- appartementen en 1 woning.
Al deze wooneenheden zijn verspreid over 4 gebouwen. 
Elke BEN-woning heeft een maximum E-peil van 30 waardoor u geniet van bijkomende financiële voordelen zoals 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar alsook verlaagde energiekosten.

Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers in deze wooneenheden met oppervlaktes tussen 81m² en 141m². Ook is er voldoende buitenruimte voorzien met Z- en ZW-georiënteerde terrassen tot wel 15m² in de appartementen en tot 43m² op de terrassen van de duplexappartementen en woning.
Daarnaast is er een ondergrondse parking aanwezig waar zich de ondergrondse autostaanplaatsen bevinden.

Deze BEN-woning D0.04 met 3 slaapkamers is gelegen in gebouw D en heeft een oppervlakte van 138,10m² en een ruim Z-georiënteerd terras van 9,50m².
Je hebt dus de privacy van een eigen woning, met de voordelen van een residentie, denk maar aan de parking, fietsenstalling en aparte berging.

Benieuwd naar de indeling van dit en/of andere appartementen in project Oscar? Contacteer ons snel via verkoop@homevast.be of via telefoonnummer 03 344 77 44 voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek.

Interesse in deze eigendom?

Een bod uitbrengen?

Deel met anderen

Financieel

Nettoprijs
€ 399.480
Prijs grondaandeel (excl. kosten)
€ 164.278
Waarde constructie (excl. BTW)
€ 235.202
Onder BTW stelsel
Ja
Beschikbaarheid
Bij oplevering

Gebouw

Bewoonbare opp.
138,1 m²
Constructie
Halfopen
Bouwjaar
2022
Staat
Nieuwbouw
Verdieping(en)
2

Terrein

Perceel opp.
147,6 m²
Tuin
Nee

Indeling

Keuken
Ja
Terrasoppervlakte
9,5 m²
Terras
Ja

Energie

Dubbel glas
Ja
Elektriciteitskeuring
Ja, conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Bodemattest
Ja

Interesse in deze eigendom?

Duplex te koop in Beveren-Waas

Beveren

Beveren ligt in het hart van het Waasland, pal tussen Sint-Niklaas en Antwerpen. Het is het grootste winkeldorp van Vlaanderen, waar er altijd wel iets te beleven valt. Ga een middagje shoppen in het centrum, ontspan op een terrasje aan de Grote Markt of kom op adem in het uitgestrekte kasteelpark van waterburcht Cortewalle. Bovendien draait het verenigingsleven hier op volle toeren. Er zijn tal van vrijetijdsorganisaties, van sportclubs tot culturele gezelschappen. Bent u ook een voetballiefhebber? Beveren is een fervente voetbalgemeente en al decennia lang de thuis van Waasland-Beveren.

Beveren