Welkom bij HomeVast

Wenst U ook een eigendom of projectgrond te (ver)kopen of (ver)huren?  Twijfel dan niet en laat HomeVast immobiliën U "van A tot Z" begeleiden in Uw vastgoedtocht.  HomeVast staat voor een jonge, dynamische en professionele dienstverlening. 

Coronaregeling: Voor ieders veiligheid vragen we om eerst een afspraak te maken voor een gesprek op ons kantoor en om bij plaatsbezoeken maximaal met 2 personenen te komen en telkens een mondmasker te dragen. 

Lancering Woonproject Pinnacle House (Binnengebied centrum Beveren "tussen de Prosper Van Raemdonckstraat en de Glazenleeuwstraat"), nu lanceringsprijzen!

Opendeurdagen (wegens COVID maatregelen graag al reserveren via tel. 033447744: 

Woonproject Camelia op zaterdag 26 september van 14-17 uur (adres: Albert Panisstraat 86 te Beveren)

Woonproject De Buurt op zaterdag 17 oktober van 13 tot 17 uur (adres: Grote Baan 270-272 te Melsele en het binnengebied is via de Ijzerstraat te bereiken)

Woonproject Vanille op NIEUWBOUWzondag 25 oktober van 11 tot 15 uur (adres: Grote Baan 202 te Melsele, ontvangst in de Spoorweglaan).

Wilt U op de hoogte gehouden worden van ons aanbod via email? Selecteer dan "hier" Uw zoekcriteria.  Al onze vastgoedprimeurs nu ook op www.immoscoop.be of volg ons via:

      

Hopende U binnenkort te mogen verwelkomen,

Amandine, Sofie, Stephanie, Seriana, Katrien, Mathieu en Andreas

Het HomeVast Team