Advies en begeleiding

Wie zich begeeft in de wereld van het vastgoed, zit logischerwijs met heel wat vragen en bedenkingen. U kunt bij ons terecht voor betrouwbaar en belangeloos advies in heel verschillende situaties.

Tips en advies

De vastgoedmarkt is constant in beweging. De ervaring van een makelaar kan u het leven een pak makkelijker maken. Wij geven u graag praktische tips en advies. Wil u bijvoorbeeld verkopen, dan kan u zelf een aantal zaken regelen om het maximale uit die transactie te halen. Hoe u het pand inricht of welke uitstraling u aan de tuin geeft bijvoorbeeld. Aarzel niet om vragen te stellen, met het juiste advies komt u al een heel eind.

Contacteer ons

Contact met experten

Wij beschikken over een breed netwerk en brengen u graag in contact met de juiste personen. Denk aan notarissen, landmeters, bouwbedrijven, financiële experten en andere deskundigen. Als vastgoedkantoor zijn wij in de eerste plaats een aanspreekpunt. Door samen te werken met bekwame specialisten, tillen we uw project naar een hoger niveau.

Administratieve afhandeling

Bij de aan- of verkoop van een pand komt heel wat administratie kijken. Soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Wij regelen alle formaliteiten voor u, zodat u op beide oren kunt slapen. Geen zorgen meer om de kleine lettertjes, wel klaar en duidelijke contracten en perfect afgehandeld papierwerk.

Marketing

Het oog wil ook wat. Zeker bij een verkoop. Wij zorgen dat de kandidaat-kopers de sfeer van het huis perfect aanvoelen. Aan de hand van professionele foto’s en doelgericht promomateriaal zorgen we voor nog meer beleving rond uw pand. We doen er alles aan om de verkoopwaarde van uw eigendom te maximaliseren.
Marketing Marketing

Samenwerken met HomeVast Vastgoedkantoor?

Call to action