Uw vastgoedpartner, altijd in de buurt.

Uw vastgoedpartner,  altijd in de buurt.

Als u van Beveren en omstreken bent, kwam u ongetwijfeld al in contact met HomeVast. Daarbij bent u wellicht al eens gestuit op één van onze roze borden. Daar zijn we oprecht fier op. We zijn thuis in onze regio. We zijn er zelf opgegroeid, weten wat er leeft en kennen de markt door en door. Al sinds 2010 is dat één van onze grote sterktes.

Verkoopt u uw huis, winkelpand of bouwgrond? Hebt u een appartement te huur? Of wilt u zelf een eigendom kopen of huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons vak is onze passie. Dat is echt zo. Iedereen in ons team is bezeten door zijn stiel. We zetten ons elke dag voor de volle 100% in om voor u de best mogelijke oplossing uit de brand te slepen. Dat is wellicht onze allergrootste sterkte: de zorg, het plezier en het enthousiasme waarmee we elk dossier aanpakken.

Gedreven

Voor ons gaat kwaliteit boven alles. Wat we doen, gebeurt met kennis van zaken. Elke medewerker is een expert in zijn of haar vak en volgt regelmatig opleidingen om die kennis op peil te houden. Zo blijven wij up-to-date en bent u zeker van correct, professioneel advies in een sterk evoluerende vastgoedmarkt.

Betrokken

Vastgoed klinkt al snel heel zakelijk. Toch staan mensen centraal in ons verhaal. We houden van heldere communicatie en een vlot, persoonlijk contact. Met aandacht voor uw wensen en verwachtingen. Een warme relatie met elke klant vinden we het allerbelangrijkste.

Betrouwbaar

Als makelaar heb je een gezond realisme nodig. We zeggen altijd waar het op staat omdat u daar het meest bij gebaat bent. We communiceren op een open manier over uw dossier, zodat u weet waar u staat en waar u aan toe bent. Ook dat vinden we essentieel om te bouwen aan een sterke vertrouwensband.

HomeVast Team

Wat we voor u doen

Ons vastgoedkantoor adviseert, ondersteunt en begeleidt u bij al uw vragen rond vastgoed.

Uw vastgoedpartner,  altijd in de buurt.