Verkopen en verhuren

Een woning, appartement of bouwgrond verkopen of verhuren. Het is iets wat u niet elke dag doet. Het kost tijd en er komt ontzettend veel bij kijken. Door onze kennis van de vastgoedmarkt zijn wij de ideale partner om meer uit uw verkoop of verhuur te halen.

Verkopen

Uw eigendom zelf verkopen is geen evidentie. Wat is een juiste prijs? Hoe vindt u een geschikte koper? Wat met alle administratie die erbij komt kijken? Als vastgoedkantoor loodsen wij u doorheen al die vraagstukken. We kennen de regionale markt door en door, zijn op de hoogte van tendensen en beschikken over de expertise en het netwerk om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Wij bepalen een correcte prijs, zoeken actief naar kandidaat-kopers, zetten uw eigendom in de kijker via doelgericht promomateriaal en zorgen voor de volledige afhandeling van het papierwerk. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken en haalt u het maximale uit uw verkoop.

Onze commissie is 3% exclusief BTW zijnde 3,63% inclusief BTW op de gerealiseerde verkoopprijs, met een minimum van 3630 euro inclusief BTW, maar twijfel niet om Uw vrijblijvende schatting en offerte op maat aan te vragen.

Weten wat uw woning waard is?

Call To Action 1

Verhuren

Een pand verhuren doet u niet aan iedereen. U wil een betrouwbare huurder die uw eigendom met respect behandelt en alle afspraken nakomt. Bovendien moet alles juridisch correct geregeld zijn. Wij ontnemen u met plezier al die kopzorgen. Onze makelaars hebben een neus voor goede huurders en nemen u alle administratieve rompslomp uit handen. Van de screening van kandidaat-huurders, de begeleiding bij huisbezoeken tot huurovereenkomsten opstellen en de coördinatie van de plaatsbeschrijvingen: wij regelen alles voor u.

Onze commissie bedraagt 1 maand huurgeld exclusief 21% BTW (met een minimum van 850 euro exclusief 21% BTW) 

Samenwerken met HomeVast Vastgoedkantoor?

Call To Action 2