Open in waze

Fraaie woning met ruimte voor vrij beroep en achteruitgang

Pastoor Steenssensstraat 26, 9120 Beveren

€ 585.000

Ref: K1325_bb

  • 309 m²
  • 3
  • 385 m²
  • 2
  • 112 kWh/m²
Deze unieke, energiezuinige (label B - 112 kWh/(m²jaar)) woning mét achteruitgang biedt een bijzondere kans voor ondernemers met een droom om thuis hun eigen zaak te runnen. De gelijkvloerse verdieping, met een oppervlakte van ongeveer 130 m², biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandigen! 

Deze recente woning (bouwjaar 2009) is centraal gelegen en voorziet drie slaapkamers in combinatie met de ruimte voor de uitoefening van een vrij beroep. 

Bij het betreden van de woning word je op het gelijkvloers verwelkomd in de inkomhal met handige ingemaakte vestiairekast, ideaal voor het ontvangen van klanten en gasten. Direct naast de inkomhal bevindt zich een lichtrijk bureau, dat is voorzien van ingemaakte kasten, een vaste bureautafel en afsluitbaar is met een smeedijzeren glazen deur, waardoor privacy en professionaliteit gewaarborgd zijn. Het overige gedeelte van het gelijkvloers werd voorheen gebruikt als professionele keuken, met een overvloed aan natuurlijk licht dankzij een lichtkoepel. Er is bovendien een afwasgedeelte, koel-en vriescel en aparte bergruimte voorzien. Daarnaast is er ook nog een apart toilet met doucheruimte aanwezig, wat de functionaliteit van de ruimte alleen maar ten goede komt. 

Via de achteruitgang (oprijden aan parking Gamma) ziet u 2 garagepoorten waarvan er één toegang geeft aan een ruime (32m²) afgesloten garage en de andere voorzien is van een doorrij (maar tevens kan functioneren als carport - 32m²) en u zo toegang heeft tot de parkeerplaatsen/ terras net achter de beroepsruimte.  Verder is er aan de garage nog een grote berging gekoppeld, wat zorgt voor voldoende opslagruimte voor voorraden en benodigdheden. 

De eerste verdieping van deze prachtige woning is ingericht als privégedeelte, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van stijl en functionaliteit. We leiden u graag rond in de kwalitatief afgewerkte keuken (voorzien van alle comfort), de gezellige living met massief eiken parket en aantrekkelijke gashaard alsook surround systeem, het apart toilet, de berging (volledig voorzien van ingemaakte kasten en plaats voor wasmachine en droogkast) en het aan de leefruimte aansluitende terras waar het zalig tot rust komen is. Het terras is volledig omheind en voorziet een stopcontact en sfeerverlichting.

De tweede verdieping is eveneens uitgerust met een prachtige eiken parketvloer die warmte en karakter toevoegt aan elke kamer.  Er zijn drie slaapkamers voorzien, alsook de badkamer (ingericht met inloop regendouche, enkel lavabomeubel, spiegelkasten en handdoekwarmer). In twee slaapkamers is er airco voorzien (die tevens kan verwarmen). Alle slaapkamers zijn uitgerust met ingemaakte kasten, spots en vliegenramen. 

Via een uittrektrap bereikt u de bergzolder.

De voornaamste troeven van deze woning zijn: de bereikbaarheid (vlakbij invalswegen zoals E34/E17/N70), de grote ruimte voor het uitoefenen van een vrij beroep, aanwezigheid van ventilatiesysteem type C, de gunstige EPC-waarde (label B), het gebruik van kwalitatieve materialen, de achteruitgang en tal van autostaanplaatsen,... 

Wenst u een bezoek te brengen aan deze geweldige opportuniteit?
Aarzel dan niet ons te contacteren en plan nu uw bezoek in, dit kan via verkoop@homevast.be of op het telefoonnummer 03 344 77 44.

Interesse in deze eigendom?

Een bod uitbrengen?

Deel met anderen

Financieel

Vraagprijs
€ 585.000
Kadastraal inkomen
€ 1.736

Gebouw

Bewoonbare opp.
309,0 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2009
Bestemming gebouw
Vrij beroep en woning

Terrein

Perceel opp.
385,0 m²
Tuin
Nee

Indeling

Slaapkamer 1
18,4 m²
Slaapkamer 2
9,1 m²
Slaapkamer 3
7,8 m²
Badkamer
5,0 m²
type: Douche
Toiletten
3
Keuken
15,4 m²
Volledig geïnstalleerd
Zolder
9,6 m²
Ruimte vrij beroep
124,2 m²
Wasplaats
5,4 m²
Nachthal
5,5 m²
Bureau
15,9 m²
Hal
4,8 m²
Woonkamer
41,8 m²
Berging
5,4 m²

Ligging

Ligging
Woonkern
Omgeving school
Ja
Omgeving openbaar vervoer
Ja
Omgeving winkels
Ja

Garage

Garage
1
Binnenparking
1
Buitenparking
2

Comfort

Alarm
Ja
Videofoon
Ja
Air conditioning
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC
112 kWh/m²
EPC unieke code
20230601-0002907576-RES-1
EPC klasse
B
Type ramen
Aluminium
Dubbel glas
Ja
Verwarming
Vloerverwarming
Type verwarming
Individueel

Informatieplicht

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
G-score
B
P-score
B
Kadaster sectie
C
Kadaster nummer
0704B6P0002
Kadaster opp.
385,0 m²
Elektriciteitskeuring
Ja, conform, 17 december 2010
Regenwaterput
Ja

Interesse in deze eigendom?

Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Beveren

Beveren

Beveren ligt in het hart van het Waasland, pal tussen Antwerpen en Sint-Niklaas. Het is het grootste winkeldorp van Vlaanderen, waar er altijd wel iets te beleven valt. Ga een middagje shoppen in het centrum, ontspan op een terrasje aan de Grote Markt of kom op adem in het uitgestrekte kasteelpark van waterburcht Cortewalle. Bovendien draait het verenigingsleven hier op volle toeren. Er zijn tal van vrijetijdsorganisaties, van sportclubs tot culturele gezelschappen. Bent u ook een voetballiefhebber? Beveren is een fervente voetbalgemeente en al decennia lang de thuis van SK Beveren.

Beveren