Open in waze

Nieuwe ruime energiezuinige woning onder registratierechten

Albert Panisstraat 32, 9120 Beveren

€ 450.000

Ref: K1370_b

  • 207 m²
  • 4
  • 286 m²
  • 1
  • 35 kWh/m²
Welkom in deze volledig energetisch gerenoveerde woning die voldoet aan de hoogste energienormen, waardoor jouw toekomstige thuis niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en efficiënt. De woning is gelegen in centrum Beveren, op een boogscheut van de Grote Markt! 

De woning straalt moderne elegantie uit, met aandacht voor energiezuinigheid op elk niveau. Geniet van een unieke ruime en lichtrijke leefomgeving die naadloos voldoet aan de hedendaagse normen. Met de mogelijkheid tot vier slaapkamers is er voldoende ruimte om hier jouw thuis van te maken. 

Bij het betreden van de woning word je op het gelijkvloers verwelkomd in de inkomhal met ingebouwde vestiaire en apart gastentoilet met handenwasser. De uitzonderlijk lichtrijke leefruimte met toegang tot de ruime tuin is een ware eyecatcher, met grote raampartijen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een industriële betonvloer die een moderne en stoere sfeer creëert. De moderne open leefkeuken biedt alle nodige comfort en is voorzien van: houten werkblad, keramisch kookvuur, dampkap, heteluchtoven, dubbele spoelbak, vaatwasmachine en werk- en ziteiland met veel kastruimte. Een praktische hoge berging (met mogelijkheid tot ophanging fietsen en voorziening voor wasmachine) met eveneens toegang tot het aangelegde terras en aansluitend de ruime tuin met een centrale notelaar maakt het plaatje compleet. 

De eerste verdieping, bereikbaar via de houten trap, geeft plaats aan de nachthal die toegang geeft aan de verschillende kamers. Er zijn drie volwaardige slaapkamers aanwezig, waarvan er twee voorzien zijn van ingemaakte kasten. Deze slimme opbergruimtes voegen niet alleen een vleugje elegantie toe, maar bieden ook praktisch gemak om jouw ruimte georganiseerd te houden. De gerenoveerde badkamer voorziet alle nodige comfort en is ingericht met hangtoilet, ligbad met handsproeier, vast wandmeubel met dubbele lavabo en volledig betegelde inloopdouche met regen-en handdouche. 

Op de tweede verdieping bevindt zich de zolderruimte voorzien van een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als hobbykamer of eventueel vierde slaapkamer, en een technische berging. 

De voornaamste troeven zijn: de energiezuinigheid (EPC: 35 kWh/m² per jaar - label A), de aanwezigheid van een warmtepomp met vloerverwarming, zonnepanelen, enorme lichtinval door de vele en grote raampartijen, de mogelijkheid tot vier slaapkamers, fietsenberging, ... 

Verkoop onder registratierechten!

Benieuwd naar deze TOP-woning in hartje Beveren? Wij leiden u met veel plezier rond! 
Contacteer ons voor meer informatie en/of een plaatsbezoek via verkoop@homevast.be of tel. 03 344 77 44.

Interesse in deze eigendom?

Een bod uitbrengen?

Deel met anderen

Financieel

Vraagprijs
€ 450.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Kadastraal inkomen
€ 324

Gebouw

Bewoonbare opp.
207,0 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2023
Renovatiejaar
2023
Verdieping(en)
3
Gevelbreedte
7,3 m
Type dak
Zadeldak

Terrein

Perceel opp.
286,0 m²
Breedte aan de straatkant
7 m
Tuin
Ja

Indeling

Slaapkamer 1
15,0 m²
Slaapkamer 2
12,5 m²
Slaapkamer 3
12,5 m²
Badkamer
11,0 m²
type: Douche en ligbad
Toiletten
2
Keuken
Ja
Zolder
28,5 m²
Wasplaats
10,5 m²
Nachthal
6,0 m²
Kelder
6,5 m²
Hal
9,0 m²
Woonkamer
60,0 m²

Ligging

Ligging
Woonkern
Omgeving school
Ja
Omgeving openbaar vervoer
Ja
Omgeving winkels
Ja
Omgeving sportcentrum
Ja

Garage

Garage
Nee

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Nee
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC
35 kWh/m²
EPC unieke code
20231222-0003087867-RES-1
EPC klasse
A
Type ramen
PVC
Dubbel glas
Ja, Thermische en akoestische onderbreking
Verwarming
warmtepomp
Type verwarming
Individueel

Informatieplicht

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
G-score
B
P-score
B
Kadaster sectie
C
Kadaster nummer
0657S7P0000
Kadaster opp.
286,0 m²
Bodemattest
Ja
Elektriciteitskeuring
Ja, conform

Interesse in deze eigendom?

Huis te koop in Beveren

Beveren

Beveren ligt in het hart van het Waasland, pal tussen Antwerpen en Sint-Niklaas. Het is het grootste winkeldorp van Vlaanderen, waar er altijd wel iets te beleven valt. Ga een middagje shoppen in het centrum, ontspan op een terrasje aan de Grote Markt of kom op adem in het uitgestrekte kasteelpark van waterburcht Cortewalle. Bovendien draait het verenigingsleven hier op volle toeren. Er zijn tal van vrijetijdsorganisaties, van sportclubs tot culturele gezelschappen. Bent u ook een voetballiefhebber? Beveren is een fervente voetbalgemeente en al decennia lang de thuis van SK Beveren.

Beveren