Open in waze

Charmante HOB met 4 slpks., ruime garage en achteruitweg!

Grote Baan 117, 9120 Melsele

€ 395.000

Ref: K1409

  • 160 m²
  • 4
  • 649 m²
  • 1
  • 685 kWh/m²
Op zoek naar een renovatieproject om jouw droom gezinswoning te creëeren? Deze halfopen bebouwing met vier slaapkamers, tuin en garage op een perceel van 649 m² is gelegen op een TOPligging in Melsele, vlakbij enkele belangrijke invalswegen, het centrum en openbaar vervoer! 
Bij het betreden van de woning word je op het gelijkvloers verwelkomd door een statige inkomhal met ingemaakte vestiairekasten. De ruime en lichtrijke leefruimte in twee hoogteniveaus straalt potentieel uit, met een gezellige open haard die het hart van de ruimte vormt. Via de leefruimte bereikt u de ingerichte keuken met veel natuurlijke lichtinval (voorzien van oven, kookvuur, koelkast en dubbele spoelbak). Achteraan op het gelijkvloers bevindt zich de badkamer (voorzien van toilet, bidet, ligbad en enkele lavabo). Naast de badkamer bevindt zich een praktische wasberging met aansluiting voor wasmachine, waardoor het dagelijkse huishouden moeiteloos georganiseerd kan worden.  De eerste verdieping geeft plaats aan een ruime nachthal en vier volwaardige slaapkamers, waarvan twee voorzien van ingemaakte kasten. Er is bovendien een apart toilet aanwezig.  Een uitschuifbare trap opent de weg naar de zolder, een veelzijdige ruimte met heel wat bergruimte. 

De woning voorziet daarnaast nog een grote kelder

Achteraan de woning bevindt zich het ruime, gezellig aangelegde terras in twee hoogteniveaus met aansluitend de charmante tuin. Via de aparte zij-oprit heeft u toegang tot de aparte garage met automatische sectionaalpoort. Voor de woning is er een onderhoudsvriendelijke voortuin. 

Renovatieverplichting van toepassing. Dit huis biedt de perfecte kans om een unieke thuisbasis te creëren, aangepast aan jouw smaak en levensstijl. Mis niet de gelegenheid om dit potentieel te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op via verkoop@homevast.be of bel 03 344 77 44 voor een bezichtiging en laat je inspireren door de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft!

Interesse in deze eigendom?

Een bod uitbrengen?

Deel met anderen

Financieel

Vraagprijs
€ 395.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Kadastraal inkomen
€ 989

Gebouw

Bewoonbare opp.
160,0 m²
Constructie
Halfopen
Bouwjaar
1964
Staat
Te renoveren
Oriëntatie achtergevel
Noord

Terrein

Perceel opp.
649,0 m²
Tuin
Ja

Indeling

Slaapkamer 1
15,5 m²
Slaapkamer 2
18,0 m²
Slaapkamer 3
14,7 m²
Slaapkamer 4
9,5 m²
Badkamer
7,6 m²
type: Ligbad
Toiletten
2
Keuken
20,0 m²
Geïnstalleerd
Wasplaats
5,4 m²
Hal
9,3 m²
Woonkamer
34,5 m²
Terrasoppervlakte
44,0 m²

Ligging

Ligging
Woonkern
Omgeving school
Ja
Omgeving openbaar vervoer
Ja
Omgeving winkels
Ja

Garage

Garage
1
Binnenparking
1
Buitenparking
3

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC
685 kWh/m²
EPC unieke code
20240513-0003244854-RES-1
EPC klasse
F
Type ramen
Hout
Verwarming
Gas
Renovatieverplichting
Ja

Informatieplicht

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
G-score
A
P-score
A
Kadaster sectie
C
Kadaster nummer
0434E3P0000
Kadaster opp.
649,0 m²
Bodemattest
Ja
Elektriciteitskeuring
Nee

Interesse in deze eigendom?

Huis te koop in Melsele

Melsele

De beste aardbeien van het land? Die vindt u niet in Hoogstraten, maar in Melsele. Het bulkt hier van de telers. Vanaf de lente puilen de automaten uit en kunt u op zowat elke hoek een bakje van die rode zoetigheden meepikken. Elk jaar worden er zelfs Aardbeifeesten georganiseerd. Die kaderen meteen in de gezellige sfeer van het dorp. Een aantal keer per jaar komt Melsele helemaal tot leven, zoals tijdens de Dorpsfeesten en Meilse Koers. Extra troef: als een van de laatste dorpen van Oost-Vlaanderen vormt het de toegangspoort tot Antwerpen. Met de tram of via de E34 en E17 staat u in een wip in de Koekenstad.

Melsele