Open in waze

Luxueuze villa met binnenzwembad en prachtige tuin op 1871m²

Dorp West 128, 2070 Zwijndrecht

€ 1.100.000

Ref: K1314

  • 464 m²
  • 5
  • 1.871 m²
  • 2
  • 145 kWh/m²
Ontdek de weelde van wonen in een luxueuze villa, gelegen op een centrale ligging in Zwijndrecht. Deze uiterst goed onderhouden, technisch hoogstaande en kwalitatief afgewerkte, energiezuinige (EPC-label B) villa met mogelijkheid tot vijf slaapkamers, verwarmd binnenzwembad en dubbele inpandige garage op een perceel van maar liefst 1871m² is een parel in zijn segment! 

Bij binnenkomst word je op het gelijkvloers verwelkomd door een statige inkomhal met prachtige kroonluchter en een ruime vestiaire, die meteen de toon zet voor de grandeur van deze villa. In de inkomhal is er bovendien een apart gastentoilet met handenwasser voorzien. Vanuit de lichtrijke woonkamer met grote raampartijen, voorzien van prachtige parket en gezellige hout haard, geniet u een panoramisch uitzicht op de magnifieke zuidgeoriënteerde tuin, waar het heerlijk vertoeven is. Aansluitend aan de woonkamer, bevindt zich de keuken (voorzien van alle comfort met eethoek, microgolf, dampkap, heteluchtoven, koelkast, vaatwasmachine en inductiekookvuur). Aansluitend aan de keuken is er een praktische berging voorzien. 

De eerste verdieping geeft plaats aan de master bedroom, voorzien van ingemaakte dressing en aansluitende badkamer (ingericht met hoekligbad, inloopdouche, dubbel lavabomeubel, toilet en bidet), de wasplaats met voorziening voor wasmachine en droogkast en een aparte douchekamer (voorzien van inloopdouche, toilet en handdoekwarmer) centraal tussen de 2 kinderkamers (ook deze hebben elk hun dressing). Daarnaast is er ook nog een vierde slaapkamer aanwezig, die momenteel dienst doet als fitness ruimte, deze geeft via een interne trap toegang tot het verwarmd binnenzwembad.

De tweede verdieping is bereikbaar via een draaitrap en voorziet een ruime multifunctionele kamer (momenteel ingericht als bureaukamer, maar deze kan ook perfect dienst doen als extra slaapkamer). Aansluitend aan deze ruimte bevindt zich nog een grote zolderruimte met tal van mogelijkheden.

Verder beschikt de woning over een dubbele inpandige garage met een laadpaal (zowel voor hybride als volledig elektrische auto's) en een verwarmd binnenzwembad, met uitzicht op het terras en de prachtige tuin. Welnessen in eigen huis voelt als pure ontspanning met als kers op de taart de aanwezigheid van een sauna combinatie infraroodcabine, een douche en een apart toilet in de zwembadruimte. Daarnaast is er ook een ruime kelder met verschillende compartimenten aanwezig. Voor de woning bevindt zich een zeer praktische oprit met parkeerplaats voor meerdere wagens. 

Deze woning voorziet tevens een prachtig aangelegde, piekfijn onderhouden, zuidgeoriënteerde tuin en groot terras, waar u zich in een oase van rust waant. Over de hele breedte van het terras zijn automatische zonneluifels aanwezig. Er zijn tal van gezellige plekjes om te vertoeven en te genieten van de rust. De eyecatcher in de tuin is een charmant, overdekt prieel met loungehoek.

De voornaamste troeven van deze woning zijn: de prachtige zuidgeoriënteerde tuin, de afwerkingsgraad met kwalitatieve materialen, de aanwezigheid van zonnepanelen (18 stuks) met groenestroomcertificaten, de gunstige EPC-waarde (145 kWh/m² jaar), de aanwezigheid van een verwarmd binnenzwembad, ...

De mogelijkheid bestaat om aansluitend aan het perceel van de woning een perceel bouwgrond (1760 m²) aan te kopen aan de prijs van 380 000 euro. 

Maak je droom waar en mis de kans niet om eigenaar te worden van deze exclusieve villa. Neem contact op voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse op het nummer 03 344 77 44 of via mail naar verkoop@homevast.be. Wij leiden u heel graag rond in deze droomwoning! 

Interesse in deze eigendom?

Een bod uitbrengen?

Deel met anderen

Financieel

Vraagprijs
€ 1.100.000
Kadastraal inkomen
€ 3.182

Gebouw

Bewoonbare opp.
464,0 m²
Constructie
Open
Bouwjaar
2003
Staat
Goede staat
Oriëntatie achtergevel
Zuid

Terrein

Perceel opp.
1.871,0 m²
Tuin
Ja

Indeling

Slaapkamer 1
14,9 m²
Slaapkamer 2
6,5 m²
Slaapkamer 3
6,5 m²
Slaapkamer 4
17,6 m²
Badkamer 1
16,7 m²
type: Douche en ligbad
Badkamer 2
5,3 m²
Toiletten
4
Keuken
30,2 m²
VS volledig geïnstalleerd
Dressing
12,4 m²
Zolder
105,0 m²
Wasplaats
5,1 m²
Hal
19,5 m²
Woonkamer
41,1 m²
Eetkamer
19,3 m²
Berging
5,4 m²
Terrasoppervlakte
51,4 m²

Ligging

Ligging
Woonkern
Omgeving school
Ja
Omgeving openbaar vervoer
Ja
Omgeving winkels
Ja

Garage

Garage
2
Binnenparking
2
Buitenparking
3

Comfort

Alarm
Ja
Videofoon
Ja
Zwembad
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC
145 kWh/m²
EPC unieke code
20211230-0002518233-RES-1
EPC klasse
B
Type ramen
Aluminium
Dubbel glas
Ja
Verwarming
Stookolie
Type verwarming
Individueel

Informatieplicht

Bouwvergunning
ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
G-score
A
P-score
B
Kadaster sectie
A
Kadaster nummer
0351CP0001
Kadaster opp.
1.871,0 m²
Bodemattest
Ja
Elektriciteitskeuring
Ja, conform, 10 juli 2003
Regenwaterput
Ja

Interesse in deze eigendom?

Huis te koop in Zwijndrecht