Open in waze

Jade

Vogelkerslaan 2, 9120 Beveren

-
0 - 0 m²
Jade in Beveren
Het nieuwbouwproject 'Jade' is centraal gelegen te Melsele en grenst aan het uitgestrekte landschapspark van de Molenbeekvallei. Dankzij een slimme inplanting en doordachte geveluitwerking, profiteren de appartementen optimaal van de weidse zichten op het omliggende landschap. Ook aan het ontwerp van de buitenaanleg werd veel zorg besteed om een zo natuurlijk mogelijke overgang te maken. Een fiets- en wandelpad doorheen het landschapspark verbindt dit project rechtstreeks met het centrum van Melsele.

Het project heeft hoge ambities met betrekking tot duurzaamheid en omvat in totaal 18 BEN-nieuwbouwappartementen (Bijna Energie Neutraal).
Elk BEN-appartement heeft een maximum E-peil van 30 waardoor u geniet van bijkomende financiƫle voordelen zoals o.a. 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar alsook verlaagde energiekosten. 'Jade' springt in het oog door de rustige ligging, vloerverwarming in elk appartement, balansventilatie van het type D, zonnepanelen,... En dit alles met extra aandacht voor duurzame en kwalitatieve materialen.

Interesse in dit project?

Jade in Beveren

Beschikbare units

Interesse in dit project?

Jade in Beveren

Beveren

Beveren ligt in het hart van het Waasland, pal tussen Sint-Niklaas en Antwerpen. Het is het grootste winkeldorp van Vlaanderen, waar er altijd wel iets te beleven valt. Ga een middagje shoppen in het centrum, ontspan op een terrasje aan de Grote Markt of kom op adem in het uitgestrekte kasteelpark van waterburcht Cortewalle. Bovendien draait het verenigingsleven hier op volle toeren. Er zijn tal van vrijetijdsorganisaties, van sportclubs tot culturele gezelschappen. Bent u ook een voetballiefhebber? Beveren is een fervente voetbalgemeente en al decennia lang de thuis van Waasland-Beveren.

Beveren