Open in waze

Maurice

Piet Stautstraat 62-62F, 9120 Beveren

v.a. € 199.000
1 - 3
56 - 95 m²
Maurice in Beveren
NIEUW!!!! Lanceringsvoorwaarden in de maand juni.   Voor meer info informatie bel ons op het nummer 03 344 77 44 of mail naar verkoop@homevast.be. 

Thuiskomen in Beveren in een oase van rust en groen.

Zoek je een knusse plek voor jezelf of een ruime thuis voor je gezin? 'Maurice' is het tijdloze antwoord op maat van elke bewoner. Volledig ontzorgd voel je jezelf meer dan welkom in je nieuwe thuis. Groene rust en luxueuze elegantie, de harmonie waar je in wil wonen. 

Residentie 'Maurice' is een prachtig en stijlvol nieuwbouwproject, gelegen in 'Beveren-Zuid', in een rustig binnengebied op wandelafstand van het centrum en het treinstation, ook de fietsostrade (verbinding Gent-Antwerpen) is vlakbij. 

Dit BEN-project bestaat uit 3 gebouwen met in totaliteit 46 appartementen. Daarnaast zijn er 56 parkeerplaatsen (waarvan 8 bovengronds), 136 individuele fietsenparkings en 5 bovengrondse bergingen voor bakfietsen voorzien. Elk BEN-appartement heeft een E-peil van max. E20 waardoor u geniet van financiële voordelen zoals verlaagde energiekosten alsook 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. 'Maurice' trekt de duurzame kaart waardoor je appartement volledig 'future proof' is. 

Er is een ruime keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers met oppervlaktes tussen 55 m² en 135 m². De appartementen beschikken allemaal over zonnige terrasruimtes die variëren tussen 8 m² en 30 m². Enkele gelijkvloerse appartementen genieten naast de aanwezigheid van de gemeenschappelijke tuinen bovendien van een privatief tuintje. 

Verkoopprijzen vanaf 199 000 euro.

De voornaamste troeven van het project: sterke prijs-kwaliteitsverhouding, ruime zuid-georiënteerde terrassen, vloerverwarming met lucht-water warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, hoogrendementsbeglazing, aanwezigheid van gemeenschappelijke laadpalen (individueel ook mogelijk) en mogelijkheid tot gebruik van een deelwagen, toplocatie in het centrum Beveren en toch zéér rustig gelegen,...

Wordt dit je nieuwe thuis? Jouw verhaal in 'Maurice' begint vandaag, je vindt hier een plek om te leven, wonen en thuis te komen. Wij informeren u graag! Wees er snel bij en plan vandaag nog uw afspraak in via verkoop@homevast.be of 03 344 77 44.

In de buurt

  • Crèche
  • Slager
  • Sportclub
  • School
  • Bakker
  • Park
  • Supermarkt
  • Openbaar vervoer
  • Ziekenhuis
  • Winkels

Interesse in dit project?

Maurice in Beveren

Beschikbare units

Maurice

gelijkvloers
gelijkvloers Slpk. Bew. opp. Terras opp. Grond. opp. Prijs
Appartement - K1419_3 Details Kamers 3 Bew. opp 95,20 m² Terras 13,00 m² Perceel 243,20 m² Prijs € 344.000
eerste verdieping
eerste verdieping Slpk. Bew. opp. Terras opp. Grond. opp. Prijs
Appartement - K1419_1 Details Kamers 1 Bew. opp 55,60 m² Terras 10,40 m² Perceel Prijs € 199.000
Appartement - K1419_2 Details Kamers 2 Bew. opp 81,80 m² Terras 10,40 m² Perceel Prijs € 279.000

Interesse in dit project?

Maurice in Beveren

Beveren

Beveren ligt in het hart van het Waasland, pal tussen Antwerpen en Sint-Niklaas. Het is het grootste winkeldorp van Vlaanderen, waar er altijd wel iets te beleven valt. Ga een middagje shoppen in het centrum, ontspan op een terrasje aan de Grote Markt of kom op adem in het uitgestrekte kasteelpark van waterburcht Cortewalle. Bovendien draait het verenigingsleven hier op volle toeren. Er zijn tal van vrijetijdsorganisaties, van sportclubs tot culturele gezelschappen. Bent u ook een voetballiefhebber? Beveren is een fervente voetbalgemeente en al decennia lang de thuis van SK Beveren.

Beveren