HomeVast en Pomona Puur Natuur slagen de handen in elkaar!

HomeVast en Pomona Puur Natuur slagen de handen in elkaar!

16 december 2023

Onze planeet kan alle hulp gebruiken. Ook bij HomeVast proberen we er alles aan te doen om het milieu een handje toe te steken. Per verkochte woning investeren we met name in aanplanting van bomen. Dat doen we in samenwerking met hoevewinkel Pomona Puur Natuur, dat een groen perceel ter beschikking stelt langs de fietsostrade, tussen de Dropshot en het Hof ter Saksen, niet ver van ons eigen kantoor.

Het project was het afgelopen jaar in volle voorbereiding, maar op 16 december staken we eindelijk de eerste spade in de grond: samen met Pomona - en de nodige soep, drankjes en vuurkorven - plantten we een aantal kastanjebomen als startshot van een gloednieuw agroforestry-initiatief langs de F4. Door bomen en landbouwgewassen te combineren op hetzelfde perceel ondersteunen we herstellende landbouw, met een positieve impact op mens, milieu en maatschappij tot gevolg.

Wens je meer informatie over agroforestry of boslandbouw? Of word je graag coöperant van Pomona Puur Natuur? Surf dan naar www.pomonapuurnatuur.be voor meer info.

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden